Over ons

WOLTRING Shifting Perspectives. De naam zegt het al… Wij veranderen perspectief, we brengen mensen in beweging. We bieden je een andere invalshoek door anders te kijken. Dit doen we al sinds 2000 en we zijn daarmee een ervaren specialist op gebied van ontwikkeling, mobiliteit en inzetbaarheid van mens en organisatie. Op deze thema’s zijn wij gesprekspartner van directies en HR. We bieden expertise en ondersteuning middels:

  • De CompetentieMatch
  • FUWASYS
  • Loopbaantrajecten (coaching, outplacements, 2e spoor)
  • Talentontwikkeling
  • Assessments
  • Cultuuronderzoeken & -Ontwikkeling
  • Verandermanagement


Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, recht door zee, resultaatgericht en van een hoge kwaliteit! Meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs:

Annelous Woltring MSc

Ik heb een academische achtergrond op het gebied van Strategisch Management (Universiteit van Tilburg). Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Woltring en sinds 2020 ben ik trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

Ik ben een ervaren assessment-specialist en daarnaast ben ik gecertificeerd FUWASYS-professional voor onderwijs en Rijksoverheid. De juiste persoon op de juiste plek in de organisatie houden en/of krijgen door het optimaal inzetten van talenten en competenties is voor mij een belangrijke drijfveer.

Samen met Steven heb ik drie zoons Teun, Mees en Otte. Ik ben een fanatieke hardloper en tennisster. Ik kook en tafel graag met/voor vrienden en familie.

Femke Schellings MSc

Mijn academische achtergrond in organisatiewetenschappen, werk en organisatiepsychologie en positieve psychologie komen samen in mijn rol als trainer en consultant binnen Woltring.

Sinds september 2023 maak ik onderdeel uit van het Woltring team en draag ik graag bij aan Woltring’s missie: De juiste persoon op de juiste plek. Ik haal enorm veel energie uit mensen zien groeien en leren. Andere inspireren is iets wat mij iedere dag weer motiveert.

Samen met mijn vriend, Stijn woon ik in het mooie Den Bosch. Ik ben een fanatiek waterpoloër, en geef met plezier al meer dan 10 jaar zwemles als vrijwilliger.

Lutske Cornelissen

Mijn missie is om mensen hun talenten te laten ontdekken en te laten ontwikkelen zodat ze weten hoe ze deze vol energie en veerkracht kunnen inzetten. Met als doel meer inspirerend leiderschap met veel positiviteit, plezier en professionaliteit.

Ik ben reeds meer dan 25 jaar werkzaam in het onderwijs, begonnen als leraar in het primair onderwijs, een premaster onderwijskunde behaald, 8 ½  jaar schoolleider geweest en nu een eigen bedrijf, The EduProfs Company. In mijn zoektocht naar een toetsend assessment voor mijn schoolleiderstrajecten ben ik in contact gekomen met Annelous. Ondertussen hebben wij een hele prettige en constructieve samenwerking waarbij ik nu ook als assessor binnen Woltring actief ben.

Met Dion heb ik samen twee hele lieve kinderen, Anne en Lars. In mijn vrije tijd hou ik ervan om met familie en vrienden gezellige momenten te creëren, te sporten, te koken en piano te spelen.

Drs Bernard Woltring

Oprichter van Woltring sinds 2000. Een onderwijsachtergrond, alle functies gehad van leerkracht tot directeur VO van de Technische School Veghel. In de avonduren heb ik mijn doctoraal bestuurskunde behaald.

Specialist op het gebied van mobiliteit, sparringpartner van directies en besturen in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Elde College te Schijndel.

Al 40 jaar getrouwd met Marijke, ouders van drie volwassen kinderen en trotse opa. In mijn vrije tijd tennis en golf ik graag.