Over ons

WOLTRING Shifting Perspectives. De naam zegt het al… Wij veranderen perspectief, we brengen mensen in beweging. We bieden je een andere invalshoek door anders te kijken. Dit doen we al sinds 2000 en we zijn daarmee een ervaren specialist op gebied van ontwikkeling, mobiliteit en inzetbaarheid van mens en organisatie. Op deze thema’s zijn wij gesprekspartner van directies en HR. We bieden expertise en ondersteuning middels:

  • De CompetentieMatch
  • FUWASYS
  • Loopbaantrajecten (coaching, outplacements, 2e spoor)
  • Talentontwikkeling
  • Assessments
  • Cultuuronderzoeken & -Ontwikkeling
  • Verandermanagement


Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, recht door zee, resultaatgericht en van een hoge kwaliteit! Meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs:

Annelous Woltring MSc

Ik heb een academische achtergrond op het gebied van Strategisch Management (Universiteit van Tilburg). Sinds 2011 ben ik werkzaam voor Woltring en sinds 2020 ben ik trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.

Ik ben een ervaren assessment-specialist en daarnaast ben ik gecertificeerd FUWASYS-professional voor onderwijs en Rijksoverheid.

De juiste persoon op de juiste plek in de organisatie houden en/of krijgen door het optimaal inzetten van talenten en competenties is voor mij een belangrijke drijfveer.

Samen met Steven heb ik drie zoons Teun, Mees en Otte. Ik ben een fanatieke hardloper en tennisster. Ik kook en tafel graag met/voor vrienden en familie.

Drs Bernard Woltring

Oprichter van Woltring sinds 2000. Een onderwijsachtergrond, alle functies gehad van leerkracht tot directeur VO van de Technische School Veghel. In de avonduren heb ik mijn doctoraal bestuurskunde behaald.

Specialist op het gebied van mobiliteit, sparringpartner van directies en besturen in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Elde College te Schijndel.

Al 40 jaar getrouwd met Marijke, ouders van drie volwassen kinderen en trotse opa. In mijn vrije tijd tennis en golf ik graag.