Over ons

WOLTRING Shifting Perspectives. De naam zegt het al… Wij veranderen perspectief, we brengen mensen in beweging, we bieden je een andere invalshoek. Dit doen we al sinds 2000 en we zijn daarmee een ervaren specialist op gebied van ontwikkeling, mobiliteit en inzetbaarheid van mens en organisatie. Op deze thema’s zijn wij gesprekspartner van directies en HR. We bieden expertise en ondersteuning middels:

  • Loopbaantrajecten (coaching, outplacements, 2e spoor)
  • Talentontwikkeling
  • Assessments
  • Cultuuronderzoeken & -Ontwikkeling
  • Verandermanagement
  • ProfiLEREN
  • FUWASYS


Onze dienstverlening kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, recht door zee, resultaatgericht en van een hoge kwaliteit! Meer weten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met een van onze adviseurs:

DRS. BERNARD WOLTRING

Oprichter en trotse eigenaar van Woltring sinds 2000. Een onderwijsachtergrond, alle functies gehad van leerkracht tot directeur VO van de Technische School Veghel. In de avonduren heb ik mijn doctoraal bestuurskunde behaald.

Specialist op het gebied van mobiliteit, sparringpartner van directies en besturen in het bedrijfsleven en in het onderwijs. Voorzitter van de Raad van Toezicht van het Elde College te Schijndel.

Al 40 jaar getrouwd met Marijke, ouders van drie volwassen kinderen en trotse opa. In mijn vrije tijd tennis en golf ik graag.

ANNELOUS WOLTRING MSc

Ik heb een academische achtergrond op het gebied van Strategisch Management (Universiteit van Tilburg). Sinds 2011 ben ik gecertificeerd om assessments af te mogen nemen.

Daarnaast ben ik gecertificeerd FUWASYS-professional voor onderwijs en Rijksoverheid.

De juiste persoon op de juiste plek in de organisatie houden en/of krijgen door het optimaal inzetten van talenten en competenties is voor mij een belangrijke drijfveer.

Samen met Steven heb ik drie zoons Teun, Mees en Otte. Ik ben een fanatieke hardloper en hockeyer. Ik kook en tafel graag met/voor vrienden en familie.

ROY VAN DE VEERDONK

Mijn roots liggen in het onderwijs als leerkracht. Sinds 1999 ben ik vanuit de rollen trainer, opleidingsconsulent, sales & marketing manager en directeur klanten en collega’s aan het ontwikkelen. Ontwikkelen is en blijft een belangrijke drijfveer en is tevens de rode draad in mijn werk. Vanuit Woltring ben ik graag uw sparringpartner voor vraag-stukken rondom mobiliteit, talentontwikkeling en cultuurontwikkeling.

Ik woon samen met Elise en ben papa van Ruud en Niek. Ik ben altijd in voor een potje tennis en ben actief als DJ. In de rol van voorzitter van Stichting Gewoon Doen Veghel zet ik mij in voor goede doelen.

ELINE SIMONS

Als HRM-professional heb ik de afgelopen jaren door diverse opdrachten uitgebreid kennis opgedaan binnen gemeenten, zorg- en onderwijsinstellingen. Als adviseur en/of als trainer gericht op individuele ontwikkeling en teamontwikkeling.

Mijn enthousiasme, onderzoekende houding en overtuigingskracht zorgen ervoor dat iedereen op een effectieve wijze betrokken is.

En persoonlijk? Ik woon samen met Willem, dochtertje Suze en zoontje Ted in Tilburg. Ik ga graag op pad met vrienden en familie en hockey bij Were Di. Een gezellige drukke bedoeling.