Cultuur

Ontwikkel jouw organisatiecultuur

In een succesvolle organisatie draait alles om gedreven medewerkers die niet alleen de ambitie van de organisatie begrijpen, maar ook kansen zien voor persoonlijke groei. Een goede cultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, gedrevenheid, kennis, inspraak, groei, ambitie, collectiviteit en kracht. Bij Woltring begrijpen we dat het ontwikkelen van een sterke cultuur een gezamenlijke inspanning is, gestoeld op gedeelde denkwijzen die vertaald worden naar een collectieve ambitie.

Wat houdt onze cultuurontwikkeling in?

  • Online Cultuurscan: Brengt huidige en gewenste cultuur in kaart.
  • Interactief Traject: Gezamenlijke interpretatie van de scan-uitslag.
  • Creatieve Werkvormen: Actief werken aan de gewenste cultuur en de benodigde competenties om deze cultuur te bewerkstelligen.
  • Strategische Inzichten: Vertalen van cultuur naar missie en visie.

Wat wij bieden

Woltring faciliteert cultuurontwikkeling met een online cultuurscan als startpunt. Onze trajecten beginnen met gezamenlijke interpretatie van de scan, gevolgd door interactieve en constructieve werkvormen om de gewenste cultuur te bereiken. Samen begrijpen we hoe de organisatiecultuur eruitziet en wat nodig is voor realisatie. Cultuurontwikkeling is een collectieve reis, en Woltring begeleidt de organisatie naar een bloeiende organisatiecultuur.