Leergang “Leidinggeven aan een professionele teamcultuur”

Woltring & Dair bieden een zeer actuele leergang waarmee u als schoolleider voor de waarde van 2 thema’s kunt herregistreren. Wanneer uw interesse uitgaat naar het ontwikkelen van een professionele teamcultuur zien wij uw inschrijving graag tegemoet.

Tijdens deze leergang bieden we u alle handvatten om, in uw dagelijkse praktijk, een passende en professionele teamcultuur te ontwikkelen. Omdat een sterke cultuur passend leiderschap nodig heeft is er de logische combinatie gemaakt met het thema “Persoonlijk Leiderschap”. Bij Cultuurontwikkeling gaat het leiderschap vanzelfsprekend voorop.

Kenmerken

  • Herregistratie voor het thema “Persoonlijk Leiderschap” en wildcard

  • 136 studie uren

  • 4 dagen college op locatie (mogelijkheid tot in-company)

  • Ervaren docenten met specialisatie cultuur en leiderschap

  • € 2.250 p/p excl. BTW

De leergang wordt verzorgd door Brigit van Rossum en Roy van de Veerdonk. Brigit heeft veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van passend leiderschap voor directeuren in het PO. Roy van de Veerdonk voert met Woltring al jaren cultuuronderzoeken uit voor onderwijs organisaties met een verander behoefte. De samenwerking van Woltring & Dair betekend veel praktische ervaring die direct toepasbaar is onderwijssituaties.

Contact

Hebben wij uw interesse gewekt?

Schrijf in of neem contact op bij vragen
Contact
Download Flyer